Rebil Rent  
EMPRESA RESERVES VEHICLES OFERTES
                                  
Ajuda
 
   EMPRESA
› Rebil Rent
› Oficines
› Serveis
› Condicions generals
Renda Mòbil SL va nèixer a Vilafranca del Penedès l’any 1991.
 
Emmarcats dins la societat Renda Mòbil SL, co-existeixen tres activitats, REBIL , REBOC I REPLA, dedicades, respectivament, al lloguer de vehicles, a la venda dels seus propis vehicles vinguts de la roda del lloguer i Km 0 i a la reparació de planxa i pintura.
 
A l’octubre del 2007, RENDA MÒBIL, S.L., deixa les instal·lacions de l’av. Barcelona 77 Bis de Vilafranca del Penedès, per traslladar-se a les seves actuals instal·lacions al Polig. Ind. Domenys I al carrer Bonastre núm. 7 de la mateixa població, on incorpora junt amb l’activitat del lloguer de vehicles, la botiga per a la venda dels vehicles i la planxisteria.
 
Durant 18 anys, hem estat col·laborant pràcticament amb tots els Hotels, Campings, Cases Rurals, Agències de viatges i Concessionaris d’automoció de la zona del Penedès i el Garraf, on des d’aquestes línies els volem agrair la confiança que ens han donat adreçant-nos als seus clients.
 
Actualment, també col·laborem amb els concessionaris Volkswagen , Nissan i Kia del Vendrell, des de les seves instal·lacions, al Polig. Ind. Torrent del Lluc al carrer Berguedà 8-12 de Santa Oliva, donant el servei de vehicles de substitució pels seus clients, i oferint el servei de lloguer de vehicles a totes les empreses de la comarca del Baix Penedès.
 
El nostre objectiu seguirà sent conèixer les necessitats de cada client per estudiar i proposar el lloguer més adequat a cada persona, empresa o grup empresarial.
 
I el nostre lema és TRANSPARÈNCIA, QUALITAT i PREU.
Rebil Rent - 2006    |    Inici    |    Avís legal    |    Condicions generals    |    Contactar    |    Registra't    |    Manteniment Informàtic